Magunkról

XL-Fittlesz: nálunk kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzéstípust, így lesz a testmozgás igazán egyszerű és szórakoztató. Ha elfáradtál, nálunk lazíthatsz is, hiszen az XL-Fittleszben minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben! Csatlakozz az XL-közösséghez!

2007. november 24-e óta várjuk Kaposváron a sportolni, kikapcsolódni vágyókat a legmagasabb színvonalon kialakított 1500m2-es létesítményünkben. Minőségi, folyamatosan megújuló szolgáltatásokat kínálunk egyedülálló sport, wellness és szabadidő központunkban.

Ügyfeleink számára változatos órarendet biztosítunk. Csoportos foglalkozásokhoz 135m2-es és 35m2-es aerobic, valamint 80m2-es, 25 eredeti Spinning kerékpárral felszerelt terem áll vendégeink rendelkezésére. A cardio résszel ellátott edzőtérben teremedzők és kérés esetén személyi edzők felügyelik a sporttevékenységet. Létesítményünkben megtalálhatják örömüket a fallabda szerelmesei is, akik három pályán hódolhatnak szenvedélyüknek. A játék fortélyainak, szabályainak elsajátításában oktatók segítenek. Masszőrök biztosítják az ellazulás vagy megújulás lehetőségét, de felfrissülhetnek látogatóink a wellness blokkunkban is. A mesterséges napfény szerelmesei szoláriumunkban barnulhatnak. Gondoltunk a szülőkre is: játszóházunkban és gyermekmegőrzőnkben igényes programokat és felügyeletet biztosítunk a kicsinyek számára. Komplex szolgáltatásainkat éttermünk teszi teljessé, de táplálékkiegészítőket és egyéb termékeket (pl.: órák, sportruházat) is megtalál nálunk.

Évente többször nyílt, kedvezményes és családi hétvégéket, szakmai bemutatókat tartunk, ahol mindenki számára lehetőséget biztosítunk szolgáltatásaink megismerésére és az igényes szabadidő eltöltésére!

Filozófiánk

A XXI. század társadalmi, életmódbeli változásai mellett nem szabad tétlenül elmennünk. Változik a munkánk, a pihenésünk, a környezetünk, s változunk magunk is. Mit adunk annak a szervezetnek, amelytől mindennap elvesszük a maximumot, mind fizikálisan, mind szellemileg? Tűrőképességét folyamatosan teszteljük, de meddig bírja még? A megoldás sokkal kézenfekvőbb, mint gondolnánk.

A wellness angol eredetű szó, mely a „be well” kifejezésből ered: Érezd jól magad, kellemes közérzetedért tegyél valamit! A wellness szemléletmód, életmód nem a versenyről, a teljesítményről, hanem az egészséges életvitelről, a mozgás megújító, megerősítő, frissítő hatásáról szól. Arról, hogy feloldódjon a napi feszültségből testünk és szellemünk.

A Dunántúl legimpozánsabb, ugyanakkor mindenki számára elérhető XXI. századi létesítménye az XL-Fittlesz. Célunk, hogy technikai és szakmai hátteret biztosítsunk, elterjesszük az egészséges életmód, a megfelelő életminőség fontosságát. Az általunk nyújtott sportolási lehetőségek alapvetően az egészségmegőrzést, a fittséget szolgálják. Rövidtávon életünk legfontosabb erőforrását, a szervezetünket erősítik meg, hosszútávon életvitelünket, szemléletünket formálják át. Így válik realitássá a néha közhelynek tűnő gondolat:

Ép testben, ép lélek.

Fitneszközpontunk a hasznos szabadidő eltöltésére és ezáltal az aktív pihenésre helyezi a fő hangsúlyt. Alapvető feladat számunkra a testmozgás alatti és utáni általános jó közérzet biztosítása. Szakmai stábunk megfelelő edzésprogramokkal szabályozza és vezeti egy magasabb minőségű életvitel szintjére vendégeinket. Megfelelő intenzitással biztosítjuk a túledzettség elkerülését, mely legalább olyan károkat képes okozni, mint az inaktív életmód. Bármelyik szolgáltatásunkat veszik is igénybe vendégeink - aerobic, konditermi edzések, egyéb csoportos foglalkozások, spinning órák, fallabdázás -, állandó kontroll mellett, a wellness szemléletmódnak megfelelően személyre szabott edzésadagokban mérjük a pihenés, a felfrissülés lehetőségét. Mindehhez technikai felszereléseink a legújabb tudományos sportelméletek tárgyi megtestesítői. A fizikai tréningen túl mentális feltöltődést is becsempészünk az edzéseinkbe. A létesítmény méretei, felszerelései, szolgáltatásai a legmagasabb színvonalon tükrözik felgyorsult életünk egyszerre aktív és nyugodt szigetét. A légtechnika, a sporteszközök, a modern edzőgépek, a sporttermek, a wellness blokk: finn- és infraszauna, szolárium, pezsgőfürdő, masszás teszi teljessé, kellemesebbé és pihentetőbbé az itt eltöltött időt - akár az egész család számára.

Néhány adat, amely az XL-Fittlesz valódi XL méreteit szemlélteti:

 • 1500m2 (3 szinten)
 • 2 aerobic terem sportpadlóval,
 • spinning terem,
 • 3 fallabda nemzetközi szabvány pálya,
 • 400m2 edzőterem, (kardió gépek, erősítő gépek)
 • wellness blokk:

  • infraszauna
  • finn szauna
  • szolárium
 • egyéb szolgáltatások:

  • táplálékkiegészítő vásárlási lehetőség
  • sportruházat,
  • óra vásárlási lehetőség

Szakmai csapatunk:

 • személyi edzők
 • testépítő, fitnesz (szak) edzők
 • aerobic, spinning oktatók
 • dietetikus
 • masszőr
 • fallabda edzők

Üzletpolitikánk:

Elérhető áron magas színvonalú szolgáltatásokat, feltételeket kívánunk biztosítani, az ár-érték arányt a minőség szóval alátámasztva a rendszeres mozgást életformává szeretnénk fejleszteni. Célunk, hogy megismerjék szemléletünket és szolgáltatásainkat azok is, akik még eddig nem éreztek elég erőt, indíttatást, kíváncsiságot, hogy kipróbálják magukat vagy megváltoztassák az életüket, megerősítsék fizikálisan és mentálisan is a szervezetüket. Akcióinkkal szeretnénk felhívni látogatóink figyelmét a még ki nem próbált szolgáltatásainkra. Igyekszünk rendszeres, mindennapos tevékenységgé, komplett programmá bővíteni mindazt a tevékenységet, amelyet az „egészség” szó takar.

El szeretnél kezdeni mozogni, edzegetsz vagy aktívan sportolsz? Szeretnél lazítani? Nálunk megtalálod az igényeidhez igazodó programot. Szeretettel várunk!

Az XL-Fittlesz személyzete és vezetősége

2020.03.30 Hétfő
Köszöntjük névnapjukon
Zalán
nevű vendégeinket, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Fittlesz Team
Nyitva: 06:00 - 22:00

 • Egészségpénztár
 • Üdülési csekk
XL-Fittlesz Kaposvár, Arany János u. 2/A. +36 82 526 300