– EDZŐINK –

Kálmán Ágnes

„Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál. – Paolo Coelho”

Órái: WeStep, BeautyForm kardio    ( > óra leírás itt < )

Ági adatlapja

Életünk során folyamatosan változunk. Ami ma fontos, holnap már nem biztos, hogy az lesz. Évtizedekig éltem az antifitnesz világában, s messzire elkerültem mindent, ami a sporthoz köthető. Gyerekkoromban például fel voltam mentve tesiből, amit nem is nagyon bántam, jó kifogás volt erre a gerincferdülés, amit 13 éves koromban fedeztek fel nálam.

Felnőttként az edzőteremről ugyan tudtam, hogy miféle létesítmény, de hogy betegyem oda a lábam? Na nem!

Aztán 42 évesen úgy hozta az élet, hogy egészen közeli kapcsolatba kerültünk, ő és én.Egészen pontosan a Walking Program volt az, ami becsábított az edzőterembe.

Hiába, szerelem volt ez első látásra, s azt mindannyian tudjuk, hogy a szerelemnek ellenállni nem lehet. Így hát megadtam magam.
Pár csoportos óra látogatása után eldőlt, oktatói képesítést szerzek. Azóta töretlen lendülettel edzőként tevékenykedem.

A jóga 2018 tavaszán köszöntött be az életembe. Pontosabban előző nyáron történt a döntéshozatal, akkor a funkcionális jóga egész életre megfogott. Pontosabban Vadász Ákos Túlió előadása a jógáról. Őt hallgatva nem volt kérdés, hogy a következő képzésen ott a helyem.

Életem legjobb döntése volt, ezt bizonyítja az is, hogy egyre többen fedezik fel jótékony hatását, és esnek szerelembe a funkcionális jógával hozzám hasonlóan. 2019 tavaszán jött az új szerelem, mely leváltotta a walkingot, mégpedig a Gymstick, majd a step pad csavarta el a fejem. De ez még nem volt elég, mivel imádom a pörgést, egy saját óratípust hoztam létre, BeautyForm kardio néven, ahol bulizva edzünk a lányokkal az órán.

Szerencsés vagyok, hogy megvalósíthatom az álmaimat, és a saját lábamra állva segíthetek másoknak egészségesnek, fittnek, szépnek lenni. Ezek azok a sportok, amik nagy segítségemre vannak abban, hogy a 12 év ülőmunka okozta elváltozásokat visszafordíthassam, egészségemet visszanyerhessem. Saját tapasztalataimból segíthetek másoknak egészségük megőrzésében, visszaállításában. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásom növelésével minél több embernek, minél hatékonyabban segíthessek.

Elmondhatom, hogy a mindennapjaimat a folyamatos szerelemérzés járja át, mert imádom amit csinálok, és bármelyik óratípust tartom éppen, ugyanaz a hihetetlen érzés jár át. Ezt igyekszem átadni mindenkinek, aki látogatja az óráimat. Oroszlán nőként a szenvedély a lételemem, s mint mindent az életem területén, a sportot is szenvedéllyel telve űzöm.
Amit ilyenkor érzek, az maga a csoda, hiszen ekkor megszűnik minden körülöttem, eltűnnek a gondok, szárnyalok, és nekem ez az igazi szabadság, ezek azok a pillanatok, amikor az lehetek, aki valójában vagyok.

40 fölött jött el az az idő, amikor a nagy dolgok történnek velem. Olyan helyzetekben próbálhatom ki magam, mint még soha.
Évek óta szinte folyamatosan a komfortzónámon kívül tartózkodom, és ez olyan, mint amikor a szörfös felkapaszkodik egy nagy hullám hátára, és az csak viszi, viszi magával. Fantasztikus.

Mint mindannyian, én is éltem már meg mélységeket és magasságokat egyaránt. A hajtóerő, ami visz előre az utamon, az önmagamba vetett töretlen hitem. Mert hiszem és tudom, hogy képes vagyok rá.

WeStep és BeautyForm kardio órákon találkozhatsz velem a Xl-Fitlleszben. Sok szeretettel várlak az óráimon!

Maklári Edina

„Minden nagy eredmény mögött van egy történet tanulásról, gyakorlásról, fegyelemről és áldozatról.”

Órái:  Kangoo Jumps   ( > óra leírás itt < )

Edi adatlapja

Végzettségeim:
 2019: Fitness Company: Aerobik sportoktató
 2020: SifiJUMPS® Training System – Kangoo Power Instruktor

Sziasztok!

Az életemben mindig fontos szerepet töltött be a sport. Gyermekkoromban versenyszerűen táncoltam 7 évig. A tánc és a jó zene szeretete egy életre szóló szenvedélyemmé vált. Felnőttként sokáig kerestem, hogy melyik az a sport, ahol adott ugyanígy a vérpezsdítő zene és táncolni is lehet.
6 éve ismerkedtem meg a Kangoo Jumps-sal, azóta vagyok szerelmese. A ritmusra való pattogás,a koreográfia, szép mozdulatok azonnal magukkal ragadtak.

Az órát ajánlom, ha szeretnéd levezetni a felesleges feszültséget, felszabadultan ugrálni úgy, hogy észre sem veszed a fáradtságot, miközben fogyhatsz, izmosodhatsz és az alakod szépen formálódik.

Próbáld ki, légy bátor és érezd jól magad! Várlak szeretettel!

Elérhetőség:
Facebook (katt ide)
Instagram (katt ide)

Nemes Mónika

A legnagyobb élmény az életben az, ha megcsinálod, amire mások azt mondták, lehetetlen.

Órái: HIIT Worlout, Latin Fitnesz    ( > óra leírás itt < )

Móni adatlapja

Gyermekkorom óta fontos számomra a mozgás, a sport. Amatőr szinten évekig szertornáztam, majd megismerkedtem a jazz balettel, mely során rengeteg élménnyel gazdagodtam. 2012-ben találkoztam először a Zumbával, ami szerelem volt első látásra. Magával ragadott az óra hangulata, a tánc, a vérpezsdítő latin zenék. Még abban az évben elvégeztem az oktatói képzést.

2016-ban lettem Strong Nation oktató, ill. a MyMove-nál megszereztem a Csoportos Fitness Instructor képesítést is. Az órákon az évek során szerzett tapasztalatomat, illetve töretlen lelkesedésemet igyekszem átadni
vendégeimnek.

Csatlakozz hozzánk, és légy Te is része egy nagyszerű csapatnak!

Ferge-Tóth Judit

Figyelek Rád, vigyázok Rád, együtt megcsináljuk!

Órái:  Gymstick, Smart Aerobic    ( > óra leírás itt < )

Judit adatlapja

Ferge-Tóth Judit vagyok, Csoportos Fitness Instruktor, Gymstick Muscle Tréner és Smart Aerobic edző, FELESÉG, ANYA és főállásban is dolgozó nő.

Hiszem, hogy bárki el tudja érni a céljait, ha kitartóan és keményen dolgozik érte.

A kezdet nehézségeit mindannyian ismerjük. Nőként és Anyaként is úgy lehetünk igazán 100%-osak, ha legbelül (nem mellesleg kívül is) jól érezzük magunkat. Egy hangulatos, átmozgató edzés kis időre kiszakít a megszokott hétköznapokból és a külsőnkre is pozitív hatással van.

Ízületkímélő Gymstick Muscle és Smart Aerobic edzéseken hozhatjuk ki magunkból a 110%-ot.

Végzettségeim:

  • 2020. : Fitness Company /Csoportos Fitness Instruktor/

  • 2021. : Fitness Company /Gymstick Muscle oktató, edző

Pósa Katalin

„Ne elégedj meg azzal ami vagy, próbálj meg az lenni ami lehetnél!”

Órái: Hot-Iron    ( > óra leírás itt < )

Kati adatlapja

Pósa Katalin vagyok. A sport már gyerekkoromban is meghatározó volt az életemben, versenyszerűen kézilabdáztam és atlétikáztam.Nagyon szerettem az edzésekre járni, a versenyeken is szép eredményeket értem el, s ez inspirált arra, hogy töretlenül menjek előre.

Sok mindenre megtanított a sport, többet közt fegyelemre, kitartásra, s arra, hogy soha ne adjam fel. Ezeket a tulajdonságaimat jól tudom kamatoztatni a mindennapjaim során. Felnőttként nem volt kérdés, hogy marad az életem része, ezért célul tűztem ki, hogy edző leszek. 2012-ben Aerobik sportedzői képesítést szereztem, majd 2014-ben nemzetközi személyi edző lettem, melyre nagyon büszke vagyok.

Nem tudtam leállni, jobbnál jobb lehetőségek jöttek elém, s mivel nagyon fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, Kangoo Power, Kangoo Discovery (gyerek kangoo) és Hot-iron edzői vizsgát is letettem. Szeretem a sokszínűséget, úgy érzetem belefér még az X-co és a Fanatic
Jump is a repertoáromba, így ezen képzéseket is elvégeztem.

De az igazi számomra a Hot-iron, jelenleg ezen az óratípuson találkozhattok velem. Ha voltál már az óráimon korábban azért, ha még nem, akkor azért próbáld ki. Szerezz magadnak szép formás, izmos testet, és legyél egy szuper csapat tagja! A súlyt erődhöz mérten, együtt választjuk ki.

Szeretettel várlak!

Apáti Katalin

„A tested sok mindent kibír, csak az agyad az amit meg kell győznöd”

Órái: Spinning    ( > óra leírás itt < )

Kata adatlapja

A Spinning® mint sport 2005 óta része az életemnek.

2016. szeptemberében több mint 10 év tekeréssel a hátam mögött úgy döntöttem elvégeztem a Spinning® instruktori képzést, ahol további
megerősítést kaptam, hogy jó döntést hoztam. 2017 óta tartok Spinning® órákat. Igyekszem változatosan összeállítani mind zeneileg, mind felépítésben óráimat.

A Spinning® mozgásformában azt szeretem, hogy bár az órák csoportosak, mégis az edzés egyéni és személyre szabott. Mindenki maga dönti el, hogy a kapott instrukciók alapján mekkora ellenállással dolgozik és melyik feladatot hajtja végre. Így különböző életkorú és állóképességű emberek egy
teremben, együtt tekernek a végtelenbe. Ez az a sport, ahol te magad vagy a hajtóerő!

Itt kiderül mennyire vagy kitartó, mennyire tudod saját magad előre vinni, újra és újra lendületbe hozni! Célom, hogy minél több ember megismerje és megszeresse ezt a mozgásformát, amely segít átlépni a saját korlátaidat, valamint megtanít arra, hogyan motiváld magad.

Muzsi Zsolt

,,A kihívások teszik életünket érdekessé; azok legyőzése ad értelmet neki!

Órái:  Spinning    ( > óra leírás itt < )

Zsolti Adatlapja

1975-ben születtem Kaposváron. Gyerekkori szerelmem az országúti kerékpározás. 1988-1993-ig igazolt országúti kerékpáros voltam. A kerékpározás és a sport ezt követően is végigkísérte életemet és 2005-től ismét versenyszerűen kerékpároztam 4 éven keresztül.

2009 óta a ZSOTA Tours Utazási Iroda vezetőjeként bel- és külföldi csoportos kerékpártúrák szervezésével foglalkozom tavasztól-őszig.

A Spinning®, mint mozgásformát 2005 óta folytatom, mivel az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram, mely edzőteremben űzhető. Képesítésem: 2007-ben STAR 1-es Spinning® oktatóként végeztem. Életemben központi szerepet játszik a sport és azt gondolom, hogy a mai társadalmunkban igen fontos, hogy ezt a sportos szemléletet átadjuk, továbbadjuk.

Gyere, járj rendszeresen SPINNING® órákra, fejleszd az állóképességed, javíts keringéseden, szabadulj meg a súlyfeleslegedtől, növeld tüdőkapacitásod és tekerd ki magadból a napközben felgyülemlett stresszt és persze érezd jól magad!

Várlak óráimon…

Kerékpáros üdvözlettel:
Muzsi Zsolt

+3630-206-2574

Pogány-Szervei Adrienn

,,MOZGÁS=ÉLET Használd a tested vagy elveszíted!

 Ha van célod, vezet oda út is!

Órái:  Spinracing   ( > óra leírás itt < )

Adri Adatlapja

Pogány-Szervei Adrienn vagyok, aromaterapeuta, egészségmentor (funkcionális táplálkozási tanácsadó, humán anyagcsere és táplálkozási irányt mutató tanácsadó, holisztikus táplálkozási tanácsadó), Theta Healing konzulens, optikai üzlet vezetője, feleség és két fiúcska édesanyja. Anyaként már csak a gyermekei miatt sem teheti meg az ember, hogy elhanyagolja magát és mindig is azt szeretném, hogy büszkék legyenek az édesanyjukra.

Hiperaktív gyerekként 1. osztályos koromtól a sport, a mozgás része az életemnek. Gyermekként versenyszerűen kick-box karatéztam a szabadidőmben, az iskolában atlétikáztam illetve szertornáztam, néptáncoltam. 

Sokféle sportot kipróbáltam az eddigi életem során(úszás, labdajátékok, edzés személyi edzővel, TRX, kettlebell, Max, walkenergie, stb) , de egy pár éve találtam rá a számomra igazán kikapcsoló, dinamikus, változatos edzésformára amivel eddig életem során a kick-box után a legnagyobb kalória égetéssel járó mozgásformára találtam a SpinRacing-nek köszönhetően.

A bicikli folyamatosan része volt az életemnek, helyi közlekedési eszközként, túrák részeként illetve  edzőtermi formában régen próbáltam a spinning edzéseket , de számomra nem hozott igazi áttörést mert a felsőtestet ezen órákon nem igazán hozzák intenzív mozgásba illetve sokszor számomra monoton mozgásforma volt. Öt évvel ezelőtt egy költözésünknek köszönhetően Balatonbogláron találkoztam újból a terem biciklivel, mint SpinRacing-el, egy pár óra után szerelem lett. 

GYERE ÉS TEKERJ VELÜNK! 

Egészségmentorként és edzőként vallom, hogy a sikeres életmódváltás 3-rom alappilére: 

-gondolkodásmód :az egészségtudatos gondolkodásmód 50%-ban járul hozzá az eredményhez

-táplálkozás: a táplálkozás 35%-ban befolyásolja a sikeres életmódváltást

-testedzés: 15%-kal egészíti ki mindezt, de az intenzív mozgásra is nagyon-nagy szükségünk van főleg a mai életformát tekintve.

MOZGÁS=ÉLET Használd a tested vagy elveszíted!  

Az ízületi folyadék táplálja, karban tartja a porcot, termelődését a mozgás nagyban segíti. A mozgás ugyanakkor erősen javítja az ízületek vérkeringését is. Ha eleget és rendszeresen mozgunk, akkor az ízületi folyadék termelődése biztosított, ezáltal megelőzhetjük a korai ízületi kopást.

Mozgásszegény életmód hatására kevesebb ízületi folyadék termelődik, az ízületi rész beszűkül, meszes felrakódások jönnek létre. Az ízületi felszínek kedvezőtlenül súrlódnak egymáson. Ez a fajta súrlódás kóros elváltozásokat hoz létre a porc felszínén. Az ízületi folyadék termelődése csökken, az ízületi rész teljesen beszűkül, a mozgás terjedelme romlik. Az ízületi felszín sérül, sőt gyulladás és fájdalom alakul ki.

Sportolók körében gyakori az ízületi fájdalom és sérülés. Ennek legfőbb oka a túlterhelés vagy a nem megfelelően megválasztott mozgásforma. Sérülést okozhat a nem megfelelő bemelegítés, a rosszul végzett edzés, mozgás. Mindez megelőzhető, ha erőnlétünknek, állóképességünknek és adottságainknak megfelelő sportot választunk. Erre kiválóan alkalmas a bicikli mivel nem terheli meg az ízületeinket. Fontos az alapos bemelegítés. Mozgassuk át bokánkat, térdünket, csípőnket, hátunkat és karjainkat. Két edzés között pihenjünk eleget, mert testünk így megfelelően tud regenerálódni. Izmainkat fokozatosan erősítsük, edzés után nyújtsunk és igyunk sok folyadékot.

„A test a poggyász, amit egész életeden keresztül hordanod kell. Minél több a felesleg rajta, annál rövidebb az út” (Arnold H. Glasgow)

 

Karamanolisz Bianka

Azt hogy mit bír ki a test, mindig a lélek ereje határozza meg.

Órái:  Személyi edző ( > óra leírás itt < )

adatlapja

Gyermekkorom óta az életem középpontjában a sportolás áll. Hét évesen már az atlétika világában találtam magam, amit hét évig űztem. Később megismerkedtem a röplabdával, ami tizennégy évig alkotta az életemet. Több éven keresztül diákolimpiai bajnokcsapat tagja lehettem, kijutottunk a Világjátékokra Horvátországba, majd a felnőtt csapat keretein belül folytattam. Ebben az időszakban egy fájdalmas tragédia árnyékolta be az életem. A röplabda sporttól a testépítés világába menekültem. Így tizenhárom év távlatából úgy érzem ez mentette meg az életem. Traumák sora egyre erősebbé tett, és a sport szerelmesévé váltam. Pécsen elvégeztem a sport edzői OKJ-s tanfolyamot Bödő Csilla szárnyai alatt, szakosítva testépítő – fitness szakirányban. A sport megtanított az alázatra, fegyelemre, fájdalmak leküzdésére, élni akarásra és arra, hogy mindenből fel lehet állni. Tudásom és szeretetem legjavát adom át vendégeimnek, segítve őket céljaik és álmaik elérésében.

Farkas-Gál Zsuzsanna

“A legjobban formálható anyag a tested. Mindenre képes, amire TE akarod!”

Órái:  Senior torna, Köredzés    ( > óra leírás itt < )

Zuzsa adatlapja

A sport gyermekkorom óta az életem része. Középiskolás éveim alatt döntöttem el, hogy szeretném, ha ez lenne a hivatásom is. 2010-ben rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon diplomáztam a Nyugat-Magyarországi Egyetemen Győrben. 2011-ben a Fitness
Akadémián Sportedző (Aerobik) illetve Kickbox Athletics Oktató szakképesítést szereztem.

2012-ben Személyi edző képesítésemet az IWI Oktatási Központban szereztem.
2013-ban született kisfiam, 2017-ben pedig kislányom. Az otthon töltött évek alatt
folyamatosan újabb edzéseket dolgoztam ki. Előtérbe kerültek a saját testsúlyos edzések, köredzések, kézi súlyzók, Kettlebell, különféle szalagok, egyensúlyozó eszközök, illetve a TRX. 2021 tavaszán elvégeztem a Spartan Food Tudatos

Táplálkozás tanfolyamot, ahol
jobban beleáshattam magam a táplálkozás tudományába. A környezetemben több idősebb vendég keresett meg, hogy szeretnének mozogni, ennek hatására végeztem el 2021-ben a Senior Oktató tanfolyamot.

Az edzéseim alatt maximális figyelmet fordítok vendégeimre, a gyakorlatok helyes
kivitelezésére, motiválom, segítem őket. Fontosnak tartom a jó légkör  megteremtését az edzéseim alatt.
Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének életmódjukon, segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez. Egy biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzés keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne kötelező jellegű, sokkal inkább kikapcsoló hatású és
sikerélményekben gazdag legyen.

“A legjobban formálható anyag a tested. Mindenre képes, amire TE akarod!”

Németh Adri

“A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel  megmászni..!”(Arnold Schwarzenegger)

Órái: Személyi edző   ( > óra leírás itt < )

Adri adatlapja

Németh Adri vagyok,testépítő és fittnesz edző.

2008-ban csöppentem az edzőterem világába,előszőr csak magam miatt,egyedül kezdtem edzegetni hiszen volt rajtam 10 kg súly fölösleg amitől meg akartam szabadulni,amit aztán sikerült is ledolgoznom! Majd megtetszett a versenyzés,és mivel kaptam szakmai segítséget így belevágtam! majd 2010 óta versenyszerűen űzött sportom 2012-től hivatásommá vált! Így személyi edzésekkel foglakozom immáron 10 éve!

Ebben a sportban/szakmában különösen fontosnak tartom a hozzáértést,elhivatottságot,szakmai tapasztaltot és a referenciát! Személy szerint “a jó edző példakép is egyben”! Mivel minden ember más és más,itt külön igények szerint kell dolgozni,ami sokszor nem könnyű és sok tapasztalat szükséges hozzá,ezért is fontos hogy jó edzőt válasszunk!Eddigi munkáim során rengeteg elégedett emberrel találkoztam,akik szívesen jönnek hozzám,mert látják a közös munka eredményét magukon,és ez engem is elégedettséggel tölt el!

A közelmúltban anyuka lettem,9 hónapos kisfiam mellett most kezdek visszatérni! Egy darabig még csökkentett oraszámban,és korlátozott időben de később megtalálható leszek tágabb és hosszabb idővallonban! Ha szimpatikus voltam, érdeklődj  az elérhetőségemen!

Étrend és edzés program összeállítását korlátlanul vállalok!

Schrakta Bendegúz

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

Órái: Köredzés, Személyi edző    ( > óra leírás itt < )

Bendegúz adatlapja

Schrakta Bendegúz vagyok. Személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi karon vagyok edző szakos hallgató.
A sport mindig is az életem része volt több sportágat is kipróbáltam az évek alatt.

Kiskoromban mindig is súlyproblémákkal küszködtem, 12-13 évesen több mint 100kg voltam. Konditerembe
először 2014-ben 15 évesen mentem el egyik ismerősöm által, ilyenkor 98 kg körül voltam.

Fél év edzés után elhatároztam, hogy én pedig le fogok fogyni. Mindig is azt vallottam, hogy szépen lassan fokozatosan kell változtatni az életmódon. Mivel ha egyből megvonsz, magadtól mindent azzal
hosszú távon úgysem leszel sikeres. Így én is először csak a mennyiségre figyeltem és nem arra, hogy
mit eszek hanem, hogy mennyit. Mivel hiába eszel egész nap csak “csirkerizsbrokkolit” ha több
kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor a súlyod nem fog csökkeni. Ez ilyen egyszerű.

Ennek meg is lett az eredménye, mivel az életmódváltás után fél évvel már csak 75 kg voltam. Végül pedig egy év alatt 98 kg-ról lefogytam 68kg-ra. Innét pedig már elsődleges cél az izomépítés volt. Pár év
alatt sikerült is elérnem a 80kg-ot. Az évek során rengeteget tanultam az emberi testről, edzésről és a táplálkozásról, így szinte semmilyen ételt nem kell nélkülöznöm, legyen az akár pizza, hamburger vagy sütemény.

Legyen a célod fogyás vagy tömegnövelés, vagy csak szimplán szeretnél egy jót edzeni,
egészségesebben élni, akkor keress bizalommal. Találkozunk a teremben!

Elérhetőségek:
https://www.facebook.com/bschrakta
https://www.instagram.com/bschrakta99/
https://www.youtube.com/channel/UCsU56BhA6eh9WiGymfeZaSQ

Juhász Viktória

„Magadba fektetni mindig megéri!”

Órái:  Spinning    ( > óra leírás itt < )

Viki adatlapja

Dr. Juhász Viktória vagyok, egy 8 hónapos kislány nagyon büszke édesanyja. Életem első spinninges pedálfordulatait ennek a teremnek a falain belül tettem meg kamaszként, hálás vagyok a sorsnak, hogy később ugyanitt adhatom át a vendégeknek mindazt, amit én is
kaptam itt.

A Spinning Instructori alapképzésemet 2013-ban szereztem meg, ezt követően a következő továbbképzésekkel mélyítettem el tudásomat a sportágban:

1. Magas intenzitású edzések a Spinning® programban

2. A Spinning ®, mint mentális edzés

3. Procycling yoga

4. Pulzus kontroll a Spinning® programban

5. Yoga Spin

6. Ellenállás-, pulzus-, és óratervezés a Spinning ® programban

7. Az erő energiazóna a Spinning ® programban

8. Ellenállás építés és fordulatszám növelés

9. Beszéd és vizualizáció

A Spinning® sokkal több, mint „szobabiciklizés” a négy fal között! Egy hatékony állóképességnövelő mozgásforma, egy mentális kikapcsolódás és egy eksztázisokkal teli lelki utazás egyben. A Spinning® programnak is köszönhetem, hogy 6 hónappal gyermekem születése után visszanyertem a szülés előtti formámat, miközben végig szoptattam. A tekerés hatására csak úgy olvadtak rólam a kilók. Egyszülős családban nevelem kislányomat, így pontosan átérzem milyen szervezést igényel, hogy el tudj jutni edzőterembe. Tudom milyen érzés reggel korábban felkelni, hogy időt tudj szakítani a sportra. Hadd bátorítsalak: ha
elindulsz az úton, meg fog térülni a kemény munkába invesztált befektetésed és olyan eredmények lesznek a kitartó munkád gyümölcsei, amelyekre gondolni sem mertél volna korábban!

Hiszem és vallom, hogy a személyes példamutatásnál nincs jobb nevelési eszköz. Óráimat elsősorban azon édesanyák számára ajánlom, akik anyukaként is szeretnének bombaformában maradni. Elő tehát az edzőcipővel, válassz a karakterednek megfelelő edzések közül és légy részese az XL energikus közösségének! Mi itt vagyunk és fogjuk a
kezed, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Keen Alexandra

Bármit teszel, tedd jól. ” – Walt Disney

Órái: Alakformáló aerobic, Személyi edző    ( > óra leírás itt < )

Szandi

Már kiskoromtól kezdve szoros kapcsolatom volt a sporttal. Több sportágat is kipróbáltam, de ami mellett kitartottam az a röplabda volt. Általános iskolás koromtól végigkísért ez a számomra mindent jelentő csapatsport az egyetemi éveimen, amit teljes odaadással űztem. Bár mást tanultam az egyetem de a sporttól nem tudtam elszakadni se lelkileg se fizikailag. Miközben folyamatosan edzettem termekben, eleinte edzői segítséggel, -bár itt már nélkülözve a csapatsportot-  jöttem rá, hogy amit igazán szeretnék hivatásomnak   az az edzősködés.  Ezt követően elvégeztem az IWI. Nemzetközi fitnesz iskola fitnesz instruktori, majd a személyi edző képzését.

Rövid távú céljaim közt van a sikeres felvételizés a Testnevelési Egyetem edző szakára ami a további szakmai fejlődésemet biztosítaná.

Megtanultam azt hogy eredményeket csak kitartó munkával sok idő es energia befektetéssel lehet felmutatni.  Mélyen hiszek abba hogy ha valaki a hivatását szívvel lélekkel űzi akkor tud sikereket elérni.

Boldoggá tesz az, ha más keményen megdolgozott sikeréhez hozza járulhatok.

Szabadi Szabolcs

Masszőr.

www.facebook.com/szabolcs.szabadi

Szabolcs adatlapja

Szabadi Szabolcs vagyok, 2019-ben kezdtem el masszázst tanulni, amikor rúdsport partnerem annyira leterhelődött, hogy az átlagos manuálterápia már kevésnek bizonyult.

Azóta a folyamatos fejlődés a célom és Svédmasszázs kurzus mellett elvégeztem; kopöly-,triggerpont- és fascialazító-, flossing-, SMR-, talpmasszázs-, NRX-, képalkotó (CT, MRI, UH,RTG leletértelmező) képzéseket és a kinezio tapelést és thai masszázst is aktívan tanulom
és alkalmazom.

A vendégeimnek Izomlazító komplex kezelésekkel szeretnék segíteni, ami az összes gyakorlati és elméleti ismereteim egybegyúrja. Mit is jelent ez pontosan? Nálam nemcsak a masszázs van előtérben. Egyórás kezeléseim alatt sokszor köpölyös mobilizásciós technikákkal, thai masszázzsal, és SMR eszközökkel törekszem a hatékony
és tartós javulásra. Másfél éves tevékenységem alatt sok sportolóval és ülőmunkát végző emberrel dolgoztam és 2021 -ben létrehoztam a saját rekreációs mozgással és manuálterápiával foglalkozó termem.

@Moveprokaposvar
https://www.facebook.com/szabolcs.szabadi

Árak:
Relax masszázs (akár egésztestes): 6000 /óra
Komplex izomlazító masszázs* (felső-, vagy alsótest): 6000 /óra
Komplex állapotfelmérés**: 1500 /30 perc

*Masszázs, mobilizáló köpölyözés, thai masszázs (mobilizálás, nyújtás) igény szerint.
** Állapotfelmérés és konzultáció, masszázsterápia tervkészítés, mozgástípus
ajánlása.