Sportolóink

Az alábbi sportolókat, egyesületeket támogatja az Xl-Fittlesz:

FITTLESZ SE

FITTLESZ SE

A Fittlesz SE bemutatkozik:

Az egyesületet 2003-ban alakítottuk egy szakosztállyal, amely a fallabda, az egyesület elnöke Lukics János a taglétszám pedig 12 fő. Az egyesület csapata 2 idényen keresztül az OB ll-ben szerepelt 2003-2005-ig, majd kiesett az OB lll-ba. Most az idei évben esélyes a feljutásra. 2004-ben indítottunk egy lV. osztályú csapatot is, sajnos ez az együttes nem tudott marandót alkotni, egy év után feladták a fiúk a küzdelmet. Egyéni versenyekre ki-ki saját belátása szerint jár.


A tagokról pár szót:

Mike József a legidősebb tagunk, a környékbeli szenior versenyek résztvevője több-kevesebb sikerrel. Lukics János szintén az idősebb korosztály versenyeit látogatja, bár most már ritkábban. Gavora Péter a sérüléséig rendszeresen járt versenyekre utána már kevésbé. Németh Gábor az első olyan ember akit nagyon megfertőzött a fallabda. Lelkes versenyző, a ranglistán jelenleg 108. Egyéni eredményei: pécsi 1hely a körversenyen, ajkai 3 hely egy meghívásos versenyen és itt Kaposváron több dobogós helyezés a Slendy, Borostyán és Fittlesz kupákon. Szederkényi Gábor egy régi motoros, manapság már csak a fia fallabdás karrierjét egyengeti. Németh Ákos egy budapesti srác akit leigazoltunk és a kezdetek óta velünk játszik. Ménes János szintén Bp-i igazolás, Szerencsés Norbert a megalapítója a kaposvári squash életnek, rengeteg verseny és helyezés fűződik a nevéhez, helyi szinten ő jutott a legjobb pozícióba a magyar ranglistán 65 volt. Szerencsés József a másik aki elindította Kaposváron a squasht, mint verseny sportot. Sok győzelemmel és dobogós helyezéssel büszkélkedhet. Ő végezte el a legmagasabb szintű edzői tanfolyamot is és oktatja a squasht már jó ideje a városban. A ranglistán idén volt a legjobb pozícióban 81.helyezett.

Most pedig a gyerekekről:

Lukics Lola az ifjúsági válogatott keret tagja a felnőtt női ranglistán 13. Saját korosztályában ranglista vezető. Országos bajnokságon 2010-ben 2. (2006-tól az első 3-ban bent voltam) Országos Diákolimpián 2010-ben 2., 2008-ban 1.(2006-tól első 3-ban)
Szederkényi Dani 2007-ben magyar bajnok az U11-es korosztályban, jelenleg U13-ban ranglista vezető és meghívást kapott a válogatottba.
Szerencsés Debóra 2007-ben kezdte a versenyzést, 5 versenyen 2x első lett 2x harmadik 1x második. A diákolimpián győzőtt. Szeretettel várunk mindenkit, aki ki szeretné próbálni magát egy squash versenyen vagy csak jobban meg szeretné ismerni ezt a csodálatos sportot.

Kaposvári KK

Kaposvári KK

A kosárlabda klub kétszeres Magyar Bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes.KNIPLI CSONGOR

KNIPLI CSONGOR

1993. április 19.-én született Kaposváron. 1998-ban kezdett birkózni a Kaposvári Sportiskolában (edzői: Kálmán Tibor, Takács László) és még gyerek-versenyzőként megnyerte a Hollandiában (Utrecht) rendezett nemzetközi versenyt. 2005-ben fejlődése érdekében átigazolt a Dél-Zselic SE.-hez (edzői: Tomsics István, Fórián Lajos), ahol a következő nagyobb eredményeket érte el:

Kötöttfogású Magyar Bajnok 2005,2006,2007-ben,
Diákolimpiai Bajnok kötöttfogásban 2005,2006,2007-ben,
Kötöttfogású Serdülő Csapat Bajnoka 2007-ben,
Szabadfogású Magyar Bajnokság 3. helyezett 2007-ben.

A 2007-es eredményeivel bekerült a Héraklész programba, mely bizonyítja, hogy a magyar bírkózósportág számít rá. 2008 januártól az E.B. válogatott tagjaként válogatókon vesz részt.

Szerb Mátyás

Szerb Mátyás

1991-ben Kaposváron születtem. Jelenleg a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium kéttannyelvű angol osztályának végzős tanulója vagyok. Szüleim révén gyermek korom óta versenyszerűen sportolok. 3 éves korom óta síelek, de immáron 5. éve foglalkozom a snowboard sporttal is. Az előző szezonban a junior Magyar bajnokságon 2. illetve 3. helyezést értem el és e mellett megszereztem a snowboard oktatói végzettségemet is. Jelenleg a Team Kaposvár snowboard versenyzője és oktatója is vagyok. Az idei szezonban célom a magyar snowboard versenyeken minél jobb eredményeket elérni és a sí oktatói végzettséget megszerezni.

A snowboardhoz mozgáskultúrájában közeli sport a wakeboard, amit 4 éve űzök. Ebben a sportban idén a Magyar bajnokságon 2. lettem és a szezon végén junior korosztályban megnyertem az utolsó Európa-kupa futamot is.

SZIGETI KRISZTIÁN

SZIGETI KRISZTIÁN

Születési hely: Kaposvár
Foglalkozás: Kajakozó
Egyesület: Kaposvári Vízügyi Sport Klub
Versenyszámom: Marathoni kajak

Legjobb eredmények:

Világbajnoki 2. hely
Világbajnoki 3. hely
Európa bajnoki 3.hely
Főiskolai Világbajnoki 1. hely
Magyar bajnok

Fiatalon kerültem kapcsolatba a kajakozással. Azóta szinte minden időmet a vízparton vagy az edzőteremben töltöm. Számomra a sport nélkül nem lenne teljes az élet.

Ami nem öl meg, az csak erősebbé tesz

2020.03.30 Hétfő
Köszöntjük névnapjukon
Zalán
nevű vendégeinket, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Fittlesz Team
Nyitva: 06:00 - 22:00

  • Egészségpénztár
  • Üdülési csekk
XL-Fittlesz Kaposvár, Arany János u. 2/A. +36 82 526 300